Week 6 & 7   2 - 15 februari 2008
Op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag zijn er geen HH.Missen muv. Aswoensdag
ZATERDAG 2 februari   (Geen viering van het feest Opdracht van de Heer in de tempel)

ZONDAG 3 februari   -   Vierde Zondag door het jaar
11.15 uur H.Mis met carnavalsvereniging “De Kribbebieters”

WOENSDAG 6 februari   -   Aswoensdag. Dag van vasten en onthouding
19.00 uur H.Mis met het Monulfus- en Gondulfuskoor
Tijdens de H.Mis zegening van de as en wordt het askruisje opgelegd

DONDERDAG 7 februari

ZATERDAG 9 februari

ZONDAG 10 februari   -   Eerste Zondag van de Veertigdagentijd
Intenties: voor Pie Ummels

DONDERDAG 14 februari   -   HH.Cyrillus, monnik en Methodius, bisschop. Patronen van Europa

Week 6 & 7   2 - 15 februari 2008
ATTENTIE!
Zaterdag 2 februari begint de H.Mis i.v.m. carnavalsviering niet om 19.15 uur, doch om 18.30 uur.

Op de carnavalsdagen 4 en 5 februari, wordt om 09.00 uur de H.Mis gelezen en vervalt om 18.40 uur het Rozenhoedje en om 19.00 uur de H.Mis.

Tijdens de Veertigdagentijd wordt, zoals in het verleden gebruikelijk, de uitstelling en aanbidding van het H.Sacrament verschoven van de vrijdag naar de donderdag en wordt op de vrijdagen om 18.30 uur een Kruiswegoefening gehouden.

Zondag 10 februari is er om 17.00 uur een gregoriaanse Vesperdienst.

18.30 uur H.Mis met Carnavalsvereniging “de Sjraveleirs” en zang “Vivas” (koor De Heeg)
Intenties: als 6e jaardienst voor Lies Lardenoye-Dauphin, voor Netta Ramaekers-Raemaekers (offg), Ed Schiepers (offg), Wim Franssen (offg), Liesbeth Vliegen-Wijts (offg), Wim van Wissen (offg) en Jef Mey

ZONDAG 3 februari   -   Vierde Zondag door het jaar
Intenties: voor echtel. Berthien en Giel Hameleers-Lardenoye (offg), echtel. Welzen-Walraven en voor de overledenen van de parochie

MAANDAG 4 februari
Intenties: voor Sjef Retrae en overl. ouders Retrae-Heuts en voor een bijzondere intentie

DINSDAG 5 februari   -   H. Agatha, maagd en martelares
Intenties: als jaardienst voor Johnny van Deurse, als jaardienst voor echtel. Gommans-Idsers en voor Louis Beckers

WOENSDAG 6 februari   -   Aswoensdag. Dag van vasten en onthouding
15.30 uur H.Mis kapel Providentia
19.00 uur H.Mis met zang Dameskoor St. Petrus’ Banden
Intenties: als jaardienst voor Jan Bannink en voor de redding van de zielen
Tijdens de H.Mis zegening van de as en wordt het askruisje opgelegd

DONDERDAG 7 februari
Intenties: als jaardienst voor Ronnie Kostons

VRIJDAG 8 februari
18.30 uur Kruiswegoefening.
Intenties: voor Lies Josquin
Na de H.Mis: biechtgelegenheid

ZATERDAG 9 februari
Intenties: als zeswekendiest voor Jean Froijen, als 1e jaardienst voor Fien Smeets-Quaden, voor Jean Huysmans (offg) en Pierre Stessen (offg)

ZONDAG 10 februari   -   Eerste Zondag van de Veertigdagentijd
Intenties: als 1e jaardienst voor Liza Janssen-Ritchi, als jaardienst voor ouders Prevaes-Jacobs, als jaardienst voor echtel Kicken-Sistermans en Jef Kicken, voor Netteke Thoma-Ackermans (offg), Jacky Knubben (offg) en voor de zieken van de parochie
17.00 uur Gregoriaanse Vesperdienst

MAANDAG 11 februari   -   Gedachtenis van O.L.Vrouw van Lourdes
Intenties: als jaardienst voor Peter Hub. Essers en voor een bijzondere intentie

DINSDAG 12 februari
Intenties: voor Martin Lamkin

WOENSDAG 13 februari
Intenties: als jaardienst voor Jan Severeyns, Catharina Houben, zoon pater Leo Severeyns en zuster Maria Francisca en voor de redding van de zielen

Intenties: als jaardienst voor Luud Reinders, voor Mien Jacobs-Beckers en zoontje Johnnie

VRIJDAG 15 februari
18.30 uur Kruiswegoefening
Intenties: als 2e jaardienst voor Math. Sarneel, voor overl. ouders Kok-Rietveld, Mia Brouwers-Faarts (vanwege verjaardag) en voor Lies Josquin
Na de H.Mis: biechtgelegenheid

Op 20 januari jl. werden in De Heeg gedoopt:
Hannah Carlils, Banniersborg 45, Quinn Hogenboom, Gerckenshaag 13 en Natasja Beisser, Mockeborg 42.
Mogen zij uitgroeien tot een blij en trouw christen.
Dopelingen, ouders en familieleden: Proficiat.

Lies Jorissen-Essers, 95 jaar, Huize Licht en Liefde Maastricht.
Uitvaartdienst te Heer op 19 januari.
Patrick Wysoczamski, 24 jaar, Bolderikplein 2.
Uitvaartdienst De Heeg 23 januari.
Moge zij de eeuwige vreugde zijn binnengegaan.

Maandag 11 februari, 11.00 uur, pastorie: werkgroep Pastoraal Ziekenbezoek.
Dinsdag 12 februari, 20.00 uur. Basisschool Joppenhof: 1e ouderavond communicanten Heer.
Woensdag 13 februari, 13.30-15.00 uur, parochiezaal De Heeg: Gezinsmisclub.
Woensdag 13 februari, 20.00 uur, parochiezaal De Heeg: 1e ouderavond communicanten De Heeg.

GELOOFSVERDIEPINGSAVONDEN
Dinsdag 15 januari jl. werd in de parochiekerk van De Heeg gestart met een serie geloofsverdiepingsavonden. Deze worden gehouden op dinsdag en donderdag van 20.00 tot 21.30 uur. Er zijn geen kosten aan deze avonden verbonden. Ook hoeft men zich hiervoor niet te melden. Ook al hebt u de eerste van deze bijeenkomsten gemist, u bent toch nog van harte welkom. Iedereen, zowel jongeren als volwassenen kunnen aan deze bijeenkomsten deelnemen. In vijftiental avonden wordt geprobeerd de waarde van de door de Heer gebrachte blijde boodschap die persoonlijk aan ieder van ons is gericht, te ontdekken, een boodschap die ook een uitnodiging is Hem te volgen op de weg van de liefde. Tevens wordt op deze avonden geprobeerd een antwoord te vinden op de belangrijkste levensvragen. Bent u zoekend of nieuwsgierig hierna, komt u dan!
Voor informatie kunt u terecht bij pastoor P.Horsch, tel. 361 00 28.

VRIJWILLIG(ST)ERS GEVRAAGD
Met de komst van kapelaan R.Maenen is de kapelanie aan de Oude Kerkstraat nr. 7 weer bewoond. De kapelanie zal moeten worden schoon gehouden. Dit zal zoals het zich laat aanzien twee morgens in de week moeten geschieden. Zijn er soms in onze parochies vrijwillig(st)ers die deze werkzaamheden op zich willen nemen? Wilt u nadere informatie hierover, of wilt u zich spontaan hiervoor melden, neemt u dan contact op met het parochiebureau ( tel.361 00 28).