Week 49   1 - 7 december 2007
Van maandag tot en met vrijdag zijn er geen HH.Missen
ZATERDAG 1 december
De collectie tijdens deze viering is voor het groot-onderhoud van het kerkgebouw

ZONDAG 2 december   -   Eerste Zondag van de Advent
11.15 uur H.Mis met zang “Evolution”

Week 49   1 - 7 december 2007
ZATERDAG 1 december
Intenties: als zeswekendienst voor Pierre Stessen, als zeswekendienst voor Annie Haenen-Essers en voor Netta Ramaekers-Raemaekers (offg)
Tijdens deze viering wordt gecollecteerd voor het groot-onderhoud van het kerkgebouw

ZONDAG 2 december   -   Eerste Zondag van de Advent
Intenties: als jaardienst voor overl. ouders Dekkers-Frijns, voor echtel. Berthien en Giel Hameleers-Lardenoye, echtel. Piters-Habets, Fien Beusen-Gilissen (offg) en voor de overledenen van de parochie
17.00 uur Gregoriaanse Vesperdienst

MAANDAG 3 december   -   H.Franciscus Xaverius, priester
Intenties: ter ere van de H.Gerardus, voor Bert Retrae, Sjef Retrae en overl. ouders Retrae-Heuts, overl. ouders Broers-Costongs en zussen

DINSDAG 4 december   -   H.Johannes van Damascus, priester en kerkleraar
Intenties: voor Annie Beckers-Braken

WOENSDAG 5 december
Intenties: voor Agnes ten Haaf-Fievez (offg)

DONDERDAG 6 december   -   H Nicolaas, bisschop
In de ochtenduren wordt de H.Communie rondgebracht voor zieken en thuiszittenden
Intenties: voor Martin Lamkin, Dorien Bruls-Bremers en Jef Bruls en voor Dries Kleijnen

VRIJDAG 7 december   -   H.Ambrosius bisschop en kerkleraar - Eerste vrijdag van de maand
15.00 uur Huwelijksmis bruidspaar Laurens Rijswijk en Daisy Aldenhoven
Intenties: ter ere van het H.Hart, voor de overledenen van de fam. Hanssen-Ernst, als jaardienst voor Marie Agnes Houben-Theheux, voor echtg. Heuts-Schroeders, overl. ouders Essers-Heuts, kinderen en kleinkinderen, Paul Penders, Jean en Virgenie Lemeer-Aussems (offg), voor Agnes ten Haaf-Fievez (offg), Bertien Vrancken-Wijnands en de overledenen van de fam. Vrancken-Wijnands, Cato Toorens-Ackermans (offg), Lamber Geijselaers, Lies Josquin, voor de zielen in het vagevuur en voor onze parochiegemeenschap
Na de H.Mis gelegenheid tot biechten

GREGORIAANSE VESPERDIENST
Zoals gebruikelijk zal als voorbereiding op het komende Kerstfeest, op de 1e Zondag van de Advent in de St. Petrus’ Bandenkerk om 17.00 uur een vesperdienst worden gehouden. De zang in deze dienst wordt verzorgd door de leden van de Schola Cantorum van ons Kon. St. Caeciliakoor, versterkt door de zang van de groep “Chorum Gregorianum Zuid Limburg”
In de Vespers, het kerkelijk avondgebed, verenigen we ons met de wereldkerk, in gezang, het gebed en het luisteren naar Gods woord.

21 November: Lies Ramakers-van Kan, 83 jaar, Verpleegkliniek Grubbeveld.
Moge zij voor eeuwig Gods lof zingen in de hemel.

Maandag 3 december, 11.00 uur, pastorie: werkgroep Pastoraal Ziekenbezoek.
Maandag 3 december, 20.00 uur, pastorie: werkgroep Parochieel Leven.
Dinsdag 4 december, 20.00 uur, pastorie: vergadering kerkbestuur.

COLLECTE GROOT-ONDERHOUD KERKGEBOUW
In de parochiekerk van Heer wordt al enige jaren, tijdens de HH.Missen in het eerste weekeinde van de maand, gecollecteerd voor het groot-onderhoud van het eigen kerkgebouw.
Met ingang van de maand december zal ditzelfde ook maandelijks gaan geschieden in de parochiekerk van De Heeg. Ook daar zal dus tijdens de vieringen op zaterdag en zondag in het eerste weekeinde van de maand, worden gecollecteerd voor het groot-onderhoud van de HH. Monulfus- en Gondulfuskerk.
Voor beide kerken zal dus op deze wijze geld worden ingezameld, voor de kosten die in de naaste toekomst moeten worden gemaakt, om deze kerken in goede staat voor de eredienst te houden!

KOMST NIEUWE KAPELAAN
Zoals reeds eerder aangekondigd zal het pastorale team van onze twee parochies worden versterkt met de komst van kapelaan R.Maenen.
Vast staat dat hij in het weekeinde van 15 – 16 december met zijn werkzaamheden in onze parochies zal aanvangen.
Binnen kort zult u via een artikeltje in de ParochieAgenda met hem kunnen kennismaken.