ParochieAgenda van 27 oktober - 2 november 2007

Bekijk de ParochieAgenda van andere weken   -   Ontvang de ParochieAgenda in uw e-mailbox!

Week 44   27 oktober - 2 november 2007
Van maandag tot en met vrijdag zijn er geen HH.Missen
ZATERDAG 27 oktober
17.45 uur Gezinsmis
Intenties: voor Leon Gerets

ZONDAG 28 oktober   -   Dertigste Zondag door het jaar
11.15 uur Feestelijke Eucharistieviering met Mgr. Frans Wiertz
t.g.v. het 25-jarig jubileum van de koren “Vivas” en “Kimogo”

Week 44   27 oktober - 2 november 2007
ZATERDAG 27 oktober
Intenties: als jaardienst voor Lei Essers, als 4e jaardienst voor Mariëtte Veugen-Schaepkens, voor Fien Smeets-Quaden (offg) en Wim Franssen (offg)

ZONDAG 28 oktober   -   Dertigste Zondag door het jaar
Intenties: als jaardienst voor overl. ouders Soentjens-Ringhs en Anna Janssen, als 10e jaardienst voor Horrie Essers, voor Math. Sarneel en overl. ouders Sarneel-Heugen, voor Lies Weerts-Aarts (offg), echtel. Dassen-Heuts, Jean Thans (offg), Elly Jamin.van Hees (offg) en voor Huub Leclaire en Jolanda Leclaire-Gielessen
15.00 uur Allerzielenlof met zang Dameskoor St. Petrus’ Banden
Aansluitend tocht naar het kerkhof, en zegening graven

MAANDAG 29 oktober
Intenties: voor Louis Beckers en voor een bijzondere intentie

DINSDAG 30 oktober   -   Zalige Maria Teresa van de H.Joseph (Tauscher)
Intenties: voor de verlaten zielen

WOENSDAG 31 oktober
Intenties: voor overl. ouders Heuts-Keulemans

DONDERDAG 1 november   -   Hoogfeest van Allerheiligen
In de ochtenduren wordt de H.Communie rondgebracht voor zieken en thuiszittenden
19.00 uur H.mis met zang Schola Cantorum
Intenties: voor echtel. Brouwers-v.d.Boorn en zoon Chrit

VRIJDAG 2 november   -   Allerzielen - Gedachtenis van alle overleden gelovigen
19.00 uur H.Mis met zang Dameskoor St. Petrus’ Banden, ter ere van het H.Hart
Intenties: voor de overledenen van de fam. Hansen-Ernst, voor Agnes ten Haaf-Fievez (offg), Bertien Vrancken-Wijnands en de overledenen van de fam. Vrancken-Wijnands, Cato Toorens-Ackermans (offg), Tilla Thehu-Claessens, overl. ouders Essers-Heuts, kinderen en kleinkinderen, Lies Josquin, Paul Penders, voor de zielen in het vagevuur en uit dankbaarheid
Na de H.Mis gelegenheid tot biechten

Zondag 21 oktober jl. werden in de parochiekerk De Heeg door het H.Doopsel herboren in Christus:
Anne Notermans, Vonkendaal 103,
Milan Pletzers, Cuyleborg 212,
Dave Klinkenberg, Trappendaal 78.
Dopelingen, ouders en familieleden: Proficiat!

16 oktober: Pierre Stessen, 79 jaar, corr. adres Heerdergroenweg 13.
17 oktober: Annie Haenen-Essers, 82 jaar. Verpleegkliniek Klevarie.
Mogen zij de eeuwige vreugde van Gods heerlijkheid zijn binnengegaan.

Zaterdag 27 oktober, 09.00 uur, parochiekerk De Heeg: bijeenkomst deelnemers Alpha-cursus.
Zaterdag 27 oktober, 10.00-11.30 uur, zaaltje De Heeg: Gezinsmisclub.
Maandag 29 oktober, 20.00 uur, pastorie: Bijbelavond.
Donderdag 1 november, 18.30 uur: Alpha-cursus.

KONINKLIJKE ONDERSCHEIDINGEN
Het pastorale team en het kerkbestuur van de St. Petrus’ Bandenparochie feliciteren de heren
Paul In de Braak en Harrie Colen, die zondag 21 oktober jl., tijdens de feestreceptie t.g.v. het 150-jarig bestaan van het Kon. St. Caeciliakoor, benoemd werden tot lid in de Orde van Oranje-Nassau.
Beiden hebben zich al vele jaren zeer verdienstelijk gemaakt voor onze parochie. Paul In de Braak als een kundig en trouw organist/begeleider en Harrie Colen als dirigent van onze Schola Cantorum.
Het pastorale team en het kerkbestuur hopen dat zij nog menig jaar hun medewerking kunnen blijven verlenen aan een goede muzikale verzorging van de kerkdiensten.

ALLERZIELEN 2006 – 2007 HEER
Van Allerzielen 2006 tot heden werden in de parochiekerk te Heer uitvaartdiensten gehouden voor:
Annie Bovens, Jeanne Keulemans-Ceulemans, Frans Vissers, Jana Verstappen-Remmers, Tilke Pasmans-Lasoe, Tine Aerts, Harrie Steuns, Anny Dohmen-Hardy, Fien Smeets-Quaden, José Penders-Claessens, Lieske v.d.Broeck-Mesters, Wiel Prikken, Laur Olislagers, Ger Eggen, Giel Heijnen, Enny Boers-van Beek, Cato Toorens-Ackermans, Liza Janssen-Ritchi, Tony Thomissen, Jean Huysmans, Harie Aarts, Pie Hameleers, Virgenie Lemeer-Aussems, Ger Houben, Maikie Gerits-Houben, Marlie Noël-Starren, Hubert Bos, Sophie Custers-Frissen, Giok Hoo Demmers-Lie, Nico Luites, Emma Vonk-v.d.Velden, Giel Hameleers, Dorien Bruls-Bremers, Franz Kieszl, Wim Franssen, Lambèr Kerssemeeckers, Maus Pirson-ter Linde, Ed Schiepers, Leon Schurgers, Netteke Thoma-Ackermans, Elly Jamin-van Hees, Netta Ramaekers-Raemaekers, Math. Hameleers, Jef Welters, Tien Simon-Budy, Pierre Stessen en Annie Haenen-Essers.
Voor deze overledenen zal worden gebeden in het Allerzielenlof in de St. Petrus’ Bandenkerk, zondag 29 oktober om 15.00 uur.

ALLERZIELEN 2006 – 2007 DE HEEG
Van Allerzielen 2006 tot heden werden in De Heeg uitvaartdiensten gehouden voor:
Helena Ras, Maria van den Camp-Smeets, Carla Biesmans-Willems, Pieter Habets, Antonia Geerts, Chris Bergmans, Ronald Smith, Leon Gerets en Marie van Hooren-Jaspers.