Week 43 & 44   17 - 30 oktober 2009
Op maandag t/m vrijdag zijn er geen HH.Missen
ZATERDAG 17 oktober
15.00 uur Stille aanbidding H.Sacrament, tevens Biechtgelegenheid - tot 16.00 uur
20.45 uur Neokatechumenaatsmis

ZONDAG 18 oktober   -   Negenentwintigste Zondag door het jaar
11.15 uur Gezinsmis
Intenties: voor Bèr Goessen

ZATERDAG 24 oktober
20.45 uur Neokatechumenaatsmis

ZONDAG 25 oktober   -   Dertigste Zondag door het jaar
Intenties: voor Bèr Goessen

Week 43 & 44   17 - 30 oktober 2009
ZATERDAG 17 oktober
Intenties: als zeswekendienst voor Willy Custers, t.e.v. de H.Gerardus voor Elise Corbey, voor Ger Janssen (offg), Bertine Magermans-Ackermans (offg) en uit dankbaarheid t.g.v. een 50-jarig huwelijk

ZONDAG 18 oktober   -   Negenentwintigste Zondag door het jaar
Intenties: als 1e jaardienst voor Tilly Bost-Janssen en Joep Bost, als jaardienst voor echtel. Muytjens-Janssen, als jaardienst voor Louis en Maria Schurgers-Snels, als jaardienst voor Sophie Heuts, als jaardienst voor Leopold Duquesne, als jaardienst voor echtel. Piters-Beckers en kinderen Bartelke, Mathieuke en Jean Piters, voor Lieske Brouwers-Costongs (offg) en t.e.v. de H.Gerardus Majella voor levende en overl. weldoeners

MAANDAG 19 oktober   -   H.Paulus van het kruis, priester
Intenties: voor Marieke v.Es-Kerckhoffs (offg) en voor Sjef Retrae en overl. ouders Retrae-Heuts

DINSDAG 20 oktober
Intenties: t.e.v. de H.Gerardus Majella voor levende en overl. weldoeners, voor Ronnie Kostons (vanwege verjaardag), voor Pieter Coninx en voor een groot godsvertrouwen

WOENSDAG 21 oktober
15.30 uur H.Mis (Allerzielenviering) zaal Providentia
Intenties: uit dankbaarheid

DONDERDAG 22 oktober

VRIJDAG 23 oktober   -   H.Johannes van Capestrano, priester
19.00 uur H.Miis
Intenties: voor Chrit v.d.Akker (offg) en voor de priesterzielen in het vagevuur
Na de H.Mis: biechtgelegenheid

ZATERDAG 24 oktober
Intenties: als zeswekendienst voor Toon Corsius, als zeswekendienst voor Michel Wijnands en voor Jan van Zoeren (offg)

ZONDAG 25 oktober  -  Dertigste Zondag door het jaar
Intenties: als jaardienst voor Anna Smeets-Haenen, als jaardienst voor echtel. Scherders-Heldens en voor Wiel Heuts (vanwege verjaardag)

MAANDAG 26 oktober
Intenties: ter ere van St.Gerardus, voor Harrie Aarts en fam. Costongs, voor overl. ouders Frijnts-v.Gastel en dat de jeugd het geloof mag leren kennen en waarderen

DINSDAG 27 oktober
Intenties: voor de zieken van de parochie

WOENSDAG 28 oktober   -    HH.Simon en Judas, apostelen
Intenties: voor Marieke v.Es-Kerckhoffs (offg)

DONDERDAG 29 oktober
Intenties: voor een groot godsvertrouwen

VRIJDAG 30 oktober   -   Zalige Maria Teresa (Tauscher) van de H.Joseph, maagd
Intenties: voor Pierre Smeets (offg), Jef Rompelberg (offg), Chrit v.d.Akker (offg) en voor de arme zielen in het vagevuur
Na de H.Mis: Biechtgelegenheid

Zondag 11 okt jl. werd in de parochiekerk Heer, door het H.Doopsel opgenomen in onze kerkgemeenschap: Jade Walraven, Wallensgaard 37.
Dopeling, ouders en familieleden: Proficiat!

30 Sep, mevr. Martha v.Gemert-Grooten, 87 jaar, Rijksweg 90.
Moge zij zijn opgenomen in het hemels Vaderhuis.

OPBRENGST KERKCOLLECTEN SCHILDERWERK KERKEN
De collecten voor dit doel in de maand oktober brachten op in Heer € 405.13, in De Heeg € 123.47.

ALLERZIELENVIERING VOOR OVERLEDENEN PROVIDENTIA
Woensdag 21 oktober om 15.30 uur worden  overleden bewoners van Providentia herdacht in een eucharistieviering, welke wordt gehouden in de zaal Providentia

BEDEVAART ISRAEL

Van 30 augustus t/m 8 september kunnen parochianen van De Heeg en Heer deelnemen aan een bedevaart naar Israel.Tijdens de pelgrimstocht worden belangrijke heilige plaatsen bezocht, zoals Bethlehem, de Hof van Olijven, de berg van de Zaligsprekingen, Jeruzalem, Nazareth enz. Als geestelijke begeleiders zullen meegaan pastoor P. Horsch en kapelaan R. Maenen. Reisleidster zal zijn mevr. Jose Sullot-Godding. Voor informatie en aanmelding kunt u terecht bij het parochiebureau, tel. 3610028..
Parochianen die zich voor deze reis interesseren dienen zich, i.v.m. de beschikbare plaatsen, zo spoedig mogelijk te melden.

KLEDINGACTIE "MENSEN IN NOOD"
Op 31 zaterdag oktober a.s. vindt voor onze parochies de jaarlijkse kledinginzamelactie  plaats. Goede, nog draagbare kleding, schoeisel en huishoudtextiel kunt u dan in gesloten plastic zakken afgeven aan de pastorie Oude Kerkstraat 10. De opbrengst van de ingezamelde kleding komt ten goede aan noodhulpprojecten van Mensen in Nood.Samen met lokale partners zorgt Cordaid Mensen in Nood er nu voor dat mensen in Kenia minder kwetsbaar worden in periodes van droogte, door het creëren van nieuwe inkomstenbronnen of het realiseren van waterbronnen, waardoor zij minder afhankelijk worden van klimaatsinvloeden.

VIDEO ABSEILEN KERK HEER

Van het abseilen van de kerk Heer en het bevestigen van een spandoek "Geef de kerk een kleur" tijdens de braderie van Heer Vooruit, is een video gemaakt. Deze video is te zien op de site www.heerdeheeg.nl. Via de site wordt uw aandacht gevraagd voor het doel van deze actie. Iedere gift hiervoor op bankrekening 93.06.09.832 t.n.v Stichting Restauratie St. Petrus Banden Maastricht is welkom!