ParochieAgenda van 29 september - 12 oktober 2012

Bekijk de ParochieAgenda van andere weken   -   Ontvang de ParochieAgenda in uw e-mailbox!

Week 40 & 41   29 september - 12 oktober 2012
ZONDAG 30 september   -   Zesentwintigste zondag door het jaar

ZONDAG 7 oktober   -   Zevenentwintigste zondag door het jaar
11.15 uur H.Mis met zang Evolution
Intenties: voor José Claessens-Stroom
Tijdens de viering zal worden gecollecteerd voor het grootonderhoud van het kerkgebouw

Week 40 & 41   29 september - 12 oktober 2012
ZATERDAG 29 september
Intenties: voor Jean Hendrikx (offg), voor Wim Jacobs (offg), voor overl. ouders Pierre en Tilla Thehu-Claessens (offg) en voor Truus Selbach-Bastiaens (offg)

ZONDAG 30 september   -   Zesentwintigste zondag door het jaar
09.45 uur Hoogmis met samenzang
Intenties: voor Mia van Hooren-Stassen (offg) en voor Math Heuts (offg)

MAANDAG 1 oktober   -   H. Teresia van het kind Jezus, maagd en kerklerares
18.40 uur Rozenhoedjee
Intenties: voor Pater van Osch, voor Sjef Retrae en overl. ouders Retrae-Heuts, voor overl. ouders Retrae-Janssen en zoon Bert en tot intentie van O.L.V. van Lourdes

DINSDAG 2 oktober   -   H. Engelbewaarders
Intenties: voor een groot Godsvertrouwen

WOENSDAG 3 oktober
14.30 uur H.Mis Croonenhoff
Intenties: als jaardienst voor overl. familieleden Bovens, voor Wim Jacobs (offg) en voor Mien Jacobs-Beckers

DONDERDAG 4 oktober   -   H. Franciscus van Assisi
In de ochtenduren wordt de H. Communie rondgebracht aan zieken en thuiszittenden
Intenties: voor Paula Dassen-Wijnands (offg), voor Thijs Vrancken (offg) en Bertien Vrancken-Wijnands en voor de overledenen van een familie

VRIJDAG 5 oktober
18.00 uur Uitstelling H. Sacrament; stille aanbidding
Intenties: als jaardienst voor ouders Schurgers-Coolen en zoon Frans, als jaardienst voor ouders Claessens-Nijsten t.e.v. het H. Hart voor de overl. van de fam. Hanssen-Ernst, voor José Claessens-Stroom, voor de overledenen van een familie, voor Pater van Osch, voor de zielen in het vagevuur en voor priesterroepingen
Aansluitend biechtgelegenheid

ZATERDAG 6 oktober
Intenties: als jaardienst voor de gezusters Costongs en voor Peter Geerlings (offg)

ZONDAG 7 oktober   -  Zevenentwintigste zondag door het jaar
Intenties: als zeswekendienst voor Math Heuts, voor Wieza Nix-Konings (offg) en voor de overledenen van de parochie

MAANDAG 8 oktober
Intenties: voor Pater van Osch en tot intentie van de H. Bernadette

DINSDAG 9 oktober   -   H. Dionysius, bisschop en gezellen, martelaren
Intenties: voor het zieleheil van een familie en uit dankbaarheid bij gelegenheid van een verjaardag

WOENSDAG 10 oktober   -   H. Maagd Maria, Sterre der Zee
Intenties: voor Jef Nix (offg), voor overl. ouders Jacobs-Moors, dochter Lena en voor Wim Bronckers

DONDERDAG 11 oktober
Rozenhoedje
Intenties: voor overl. ouders Pierre en Tilla Thehu-Claessens (offg) en voor Marie Geijselaers-Royen (offg)

VRIJDAG 12 oktober
Uitstelling H. Sacrament; stille aanbidding
Rozenhoedje en zegen
Intenties: voor Pater van Osch, voor echtl. Hameleers-Soudant en uit dankbaarheid
Aansluitend biechtgelegenheid

- 8 september, Wiel Hollanders, 76 jaar, Dampstraat 41.
- 23 september, Huub Braken, 80 jaar, Veldstraat 57.
Mogen zij rusten in Gods vrede.

- Maandag 1 oktober, 20.00u Pastorie, Bijbelgroep.
- Dinsdag 9 oktober, 20.00u Pastorie, korenberaad.

OPNAME IN ZIEKENHUIS OF ZORGINSTELLING
Vroeger werd aan de parochie doorgegeven wanneer iemand werd opgenomen in het ziekenhuis of in een zorginstelling. Helaas is dat sedert jaren niet meer het geval, waardoor het nogal eens voorkomt dat iemand die dat wel op prijs zou stellen toch niet wordt bezocht door de pastoor, de kapelaan of iemand anders namens de parochie. Om teleurstellingen te voorkomen, is het daarom aan te raden om even aan het parochiebureau door te geven wanneer u, uw man of vrouw of een van uw ouders in het ziekenhuis of elders wordt opgenomen. Overigens kunt u dat ook doen wanneer u iemand kent, die langdurig ziek thuis is en bezoek op prijs stelt.
Het telefoonnummer van het parochiebureau is 043-3610028.

PAROCHIEBEDEVAART ISRAEL
Van 9 t/m 18 april 2013 is het mogelijk deel te nemen aan een parochiebedevaart naar Israel. Tijdens deze reis worden het midden en het noorden van het heilig Land bezocht. We bezoeken de heilige plaatsen in Galilea en het Dode Zeegebied. Pastoor P. Horsch en Kapelaan P. Lipsch zullen deze reis geestelijk begeleiden. Als u interesse hebt, kunt u contact opnemen met het parochiebureau. Tel. 043-3610028, E-mail: parochiebureau@heerdeheeg.nl.