Week 28 & 29   5 - 18 juli 2008
Op maandag t/m vrijdag zijn er geen HH.Missen
ZATERDAG 5 juli
15.00 uur Stille aanbidding H.Sacrament, tevens Biechtgelegenheid - tot 16.00 uur
Tijdens deze viering wordt gecollecteerd voor het groot-onderhoud van het kerkgebouw

ZONDAG 6 juli   -   Veertiende zondag door het jaar
Intenties: voor Patrick Wysoczanski en uit dankbaarheid t.g.v. een 40-jarig huwelijk

ZATERDAG 12 juli
Intenties: voor ouders Geelen-Schreurs en Smeets-v.d.Boorn

ZONDAG 13 juli   -   Vijftiende Zondag door het jaar
Intenties: voor Patrick Wysoczanski
13.00 uur Poolse H.Mis

Week 28 & 29   5 - 18 juli 2008
ZATERDAG 5 juli
11.00 uur Huwelijksmis bruidspaar Frederic Louis en Joyce Hendrikx
14.00 uur Uitvaartdienst voor mevr. Lieske Meesters-Severeyns
Intenties: als jaardienst voor Hub Erckens

ZONDAG 6 juli   -   Veertiende Zondag door het jaar
Intenties: als jaardienst voor Martin Nix, als jaardienst voor echtel Brands-Budy en zoon Pieter-Mathijs, voor Hendrik Wolters (offg), Lies Jorissen-Essers (offg), Pierre Schurgers, echtel. An en Harrie Schurgers-Rompelberg, voor Pie Rompelberg en Wim Oehlen en voor de overledenen van de parochie

MAANDAG 7 juli
Intenties: als 1e jaardienst voor Maus Pirson-Ter Linde, Sjef Retrae en overl. ouders Retrae-Heuts en voor Maria Retrae-Janssen (offg)

DINSDAG 8 juli
Intenties: voor Anna Jacobs-Knubben (offg), Pie Vranken (offg) en voor Lies Lahoye en overl. familie

WOENSDAG 9 juli   -   HH.Martelaren van Gorcum
Intenties: voor de arme zielen in het vagevuur

DONDERDAG 10 juli
Intenties: uit dankbaarheid

VRIJDAG 11 juli   -   H.Benedictus, abt - Patroon van Europa
18.00 uur Uitstelling H.Sacrament, stille aanbidding
Intenties: voor Cato Toorens-Ackermans en Lies Josquin
Na de H.Mis: biechtgelegenheid

ZATERDAG 12 juli
Intenties: als zeswekendienst voor Trees Ubags-Loyson, als jaardienst voor Nico Ubags en als jaardienst voor Pieter Coninx

ZONDAG 13 juli   -   Vijftiende Zondag door het jaar
Intenties: als zeswekendienst voor Pie Vranken, als 1e jaardienst voor Ed Schiepers, als 1e jaardienst voor Lambèr Kersemeeckers, voor Annie Beckers-Braken, uit dankbaarheid t.g.v. een verjaardag en voor de zieken van de parochie

MAANDAG 14 juli   -   H.Camillus de Lellis, priester
Intenties: voor Albrert Ringhs en echtel. Welzen-Walraven

DINSDAG 15 juli   -   H.Bonaventura, bisschop en kerkleraar
Intenties: voor Clara Gulikers-Smeets, voor Lena Severeijns-Jacobs en voor ouders Jacobs-Moors

WOENSDAG 16 juli   -   H.Maagd Maria van de berg Karmel
15.30 uur H.Mis kapel Providentia
Intenties: voor Giel Coninx (offg), Clara Gulikers-Smeets en fam. Sistermans-Smeets

DONDERDAG 17 juli
Intenties: voor Leo Horsch

VRIJDAG 18 juli
18.00 uur Uitstelling H.Sacrament, stille aanbidding
Intenties: voor Lies Josquin en Pie Vranken (offg)
Na de H.Mis: biechtgelegenheid

17 juni: John van Gastel, 63 jaar, Onder de Kerk 30, uitvaartdienst Heer 21 juni.
25 juni: Catharina Muijtjens-Wijnands, 97 jaar, “La Valence”, uitvaartdienst Heer 28 juni.
25 juni: Agnes Quaden-Radschilder, 86 jaar,Providentia, uitvaartdienst Heer 30 juni.
Mogen zij de hemelse vreugden zijn binnengegaan.

ORGELCONCERT
Op vrijdag 11 juli om 20.15 uur, zal in de St. Petrus’ Bandenkerk te Heer een orgelconcert worden gegeven door Arno Kerkhof, met zang van Bianca Lenssen.

TOEDIENING H. VORMSEL EN 1E H.COMMUNIE
Zaterdagavond 13 december a.s. zal in de parochiekerk te Heer het H.Vormsel worden toegdiend aan kinderen uit de parochies Heer en De Heeg.
Zondag 3 mei 2009 zullen kinderen in de parochiekerk te Heer hun 1e H.Communie kunnen ontvangen en op donderdag 21 (Hemelvaartsdag) en zondag 24 mei 2009, kinderen in de parochiekerk De Heeg.
Ouders van kinderen die geen onderwijs volgen op de RK-basisscholen in Heer en De Heeg, die wensen dat hun kinderen dit jaar worden gevormd, of komend jaar hun 1e H.Communie willen ontvangen, kunnen zich voor informatie wenden tot het parochiebureau pastorie Oude Kerkstraat 10, op maandag, dinsdag en donderdag van 09.30-12.00 uur.
(telefoon 361 00 28)
Opgemerkt wordt dat in verband met de noodzakelijke voorbereiding van de kinderen, niet te lang kan worden gewacht met de aanmelding van kinderen.

ALPHA-CURSUS
25 september a.s. zullen wij op de donderdagavonden met een zogenaamde alpha-cursus starten.
Deze cursus richt zich op kerkgangers en mensen, die zelden of nooit in de kerk komen.
In tien avondbijeenkomsten die telkens met een maaltijd beginnen, wordt een laagdrempelige uitleg gegeven over de kern van het christelijk geloof.
Dit gebeurt in een klimaat van ontmoeting en uitwisseling en laat alle vrijheid aan de deelnemers voor hun persoonlijke keuzen.
Tijd: 18.30 uur tot 22.00 uur.
Plaats: Onder de kerk van De Heeg-Maastricht, Roserije 400, links voor de ingang van Gemeenschapshuis De Boeckel.
Kosten: vrije gave.
Aanmelden: Parochiebureau Heer, tel. (043) 3610028