Week 23   2 juni - 7 juli 2007
ZONDAG 3 juni - Hoogfeest van de H.Drieëenheid
09.30 uur H.Mis met het Monulfus- en Gondulfuskoor
Intenties: als 1e jaardienst voor Marina Goossens-Bessems
In aansluiting op deze viering trekt de processie uit
DONDERDAG 7 juni
Intenties: voor de overledenen van een familie
Aansluitend aanbidding H.Sacrament tot 20.00 uur
VRIJDAG 8 juni
Intenties: voor Leny Ras, voor de overledenen van een familie, voor priesterroepingen en voor een zekere intentie

Week 23   2 juni - 7 juli 2007
ZATERDAG 2 juni
18.30 uur Biechtgelegenheid
Intenties: als zeswekendienst voor Giok Hoo Demmers-Lie, als 2e jaardienst voor Giel Heuts, voor Giel Heijnen (offg) en voor Sjef Lutgens (offg)
Tijdens deze viering zal worden gecollecteerd voor het groot-onderhoud van het kerkgebouw
ZONDAG 3 juni - Hoogfeest van de H.Drieëenheid
08.30 uur Leesmis
Intenties: voor Truia Houben-Essers (offg)
Intenties:
als jaardienst voor ouders Bonten-Heuts, voor Harrie Heuts (offg), echtel. Welzen-Walraven, Mia Konings-Sollet en voor de overledenen van de parochie
Tijdens deze vieringen zal worden gecollecteerd voor het groot-onderhoud van het kerkgebouw
MAANDAG 4 juni
Intenties: voor Bert Retrae, Sjef Retrae en overl. ouders Retrae-Heuts, voor Louis Beckers en voor een bijzondere intentie
DINSDAG 5 juni - HH. Bonifatius, bisschop en gezellen - Martelaren
Intenties: als 1e jaardienst voor Harry Weerts, voor Martin Lamkin en voor Hubert Bos (offg)
WOENSDAG 6 juni - H. Norbertus, bisschop
Intenties: als jaardienst voor Jan. Hub. Leunissen en Josephina Rosenboom, voor de overledenen van de fam. Jac Aarts-Schoonbrood en voor echtel. Brands-Budy en zoon Pieter-Mathijs
DONDERDAG 7 juni
Intenties: voor Albert Ringhs(offg), echtel. Pasmans-Lasoe (offg) en voor de stervende zondaars
VRIJDAG 8 juni
15.00 uur Huwelijksmis bruidspaar Eddy Costons en Monique Aerts
Intenties: voor de overledenen van de fam. Konings-Rethero en voor Lies Josquin

PROCESSIE DE HEEG ZONDAG 3 JUNI
In aansluiting op de H.Mis van 09.30 uur, trekt in De Heeg op zondag 3 juni de jaarlijkse processie uit.
Vanuit de kerk wordt getrokken langs de parkeerplaats De Boeckel, Steijnboekel, Moesdaal, Meendaal, Vonckendaal, Varensdaal, Meendaal, Stellendaal, Sleuteldaal, Schuttendaal, Meendaal, Cuyleborg, Notenborg, Rijckenborg, Radeborg, Notenborg, Cuyleborg, Hogeborg, Mockeborg, parochiekerk.
De werkgroep “Processie” zal de route zoveel mogelijk met eigen materiaal (vlaggen en wimpels) versieren. Het beschikbare materiaal zal niet toereikend zijn voor de gehele route. Daarom wordt een beroep gedaan op de bewoners van de huizen waarlangs de processie trekt, om in of aan hun woningen of voortuinen extra versieringen aan te brengen met bv. vlaggen, bloemen, versierde of verlichte beelden.
Tevens wordt een beroep gedaan op autobezitters om de route zoveel mogelijk autovrij te houden.

BEREIKBAARHEID PAROCHIEBUREAU
Van maandag 28 mei tot en met dinsdag 5 juni is er niemand op het parochiebureau aanwezig.
Voor het opgeven van misintenties wordt verzocht hiermede rekening te houden.

DOOPZONDAGEN DE HEEG
16 September, 21 oktober en 18 november.
Aanmelding gaarne minstens één maand van tevoren.

VIERINGEN NEOKATECHUMENAAT
Wekelijks op woensdag om 20.15 uur: Woordviering.
Wekelijks op zaterdag om 20.30 uur: Eucharistieviering.
De vieringen worden gehouden in de parochiekerk De Heeg.

AFSCHEID KAPELAAN MARTINUS
Na meer dan acht jaar zijn diensten aan onze parochies als priester te hebben verleend, zal kapelaan Martinus Rijs ons gaan verlaten om zich volledig te wijden aan zijn taak als huis-overste van De Kommel te Maastricht, één van de drie kloosters van de Gemeenschap van de Gekruisigde en Verrezen Liefde. De andere kloosters bevinden zich in Duitsland, te weten in Orscholz en in Remagen. Onze voormalige kapelaan Cornelius Berkhout bereidt zich momenteel in Orscholz voor op zijn toekomstige taak te Remagen, waar hij vanaf juli 2007 werkzaam zal zijn.
Met zijn open, directe en spontane wijze van reageren, wist kapelaan Martinus mensen in het hart te raken en te inspireren. Daarom zullen er velen zijn, die hem gaan missen.
In het weekend van 16 en 17 juni zal hij tijdens de vieringen in Heer afscheid nemen. In De Heeg zal hij dat op 23 en 24 juni doen. Aansluitend aan de HH.Missen in Heer is er in de kerk gelegenheid hem persoonlijk de hand te drukken. Na de HH.Missen in De Heeg kan iedereen hem nog ontmoeten in de zaal onder de kerk.
Op de website van Parochie De Heeg kunt u uw reactie plaatsen over het vertrek van kapelaan Martinus. Klik hier.